1. Ana Sayfa
  2. Odalarımız

Odalarımız


SUİT AİLE DAİRELERİMİZ

Aileye Uygun Suit Dairelerimiz,

Havuz ve Şehir Manzaralarına Sahip Olan Dairelerimizin Tamamı Laminant Parke ile Döşenmiş  Olup, Büyük ve L Şeklinde Geniş Balkonları Bulunmaktadır. Ailenizin Tatil  Konaklaması Esnasında Konforu Ön Planda Tutmak İçin Tasarlanmış Dairelerimiz 1+1 Şeklindedir. Otelimizin Her Yerinde Sorunsuzca Çeken İnternet / WiFi Hizmetimiz Ücretsizdir . Dairelerimiz, Minimum 1 kişi, Maksimum 10 Kişi Konaklayabilecek Şekilde Hazırlanmıştır. Her Daire İçin Farklı Dizayn Edilmiş Olan Suit Dairelerin Yatak Odası ve Salonda Toplam; 2 Tane Split Klima, 2 Tane Uydu Alıcılı Lcd Tv Mevcuttur . Yatak Odalarında En Az 2 Kişilik veya 4 Kişiye Kadar Artırılmış Sayıda Yatak Düzeni, Salonlarda; Açılınca Konforlu Yatağa Dönüşen Kanepeler, 2 Katlı Ranza ve Yataklara İlaveten Açılıp Kapanabilen Otel Tipi Yataklar da Eklenebilmektedir. Her Oda ve Dairede  Kıble Yön Levhası, Yeteri Sayıda Seccade ve Tesbih mevcuttur.

İhtiyaç Duyan Misafirlerimiz İçin Ücretsiz Bebek Arabası ve Tekerlekli Sandalye Temin Edilmektedir.

50 Metre Karelik Her Dairede, 1 Tane Duş, 1 Tane WC, Saç Kurutma Makinesi, Mutfak, Mini Buzdolabı, Emanet Kasa Bulunur.

Korona Virüs Tedbirlerine Uyularak En Fazla 2 Günde Bir Tüm Tekstil Malzemesi (Havlu, Çarşaf, Yastık Kılıfı, Pike) Değişimi Düzenli Şekilde Yapılmaktadır.

OTEL ODALARIMIZ

Otelimizin 4. ve 5. Katlarında 2’şer tane olmak üzere Toplam 4 Tane Standart Otel Odamız Vardır.

Zemin kısımları laminant parke döşenmiş olan otel odalarımızda, 1 tane 2 kişilik büyük yatak, yanında 2 katlı 1 tane ranza bulunmakta olup, 1 tane çocuk için ilave yatak konarak toplam 5 kişi konaklayabilir.

Otel odalarımızda; duş, wc, saç kurutma makinası, mini buzdolabı, dolap içerisine gizlenmiş emanet kasa, split klima ve uydu yayınlı lcd Tv bulunmaktadır.

Sadece bu 4 tane olan otel odalarımızda balkon bulunmamaktadır.

Korona önlemleri alınarak günlük oda temizliği ve en fazla 2 günde bir bütün tekstil malzemesi (havlu, çarşaf, pike, yastık kılıfı gibi) değişimi yapılmaktadır.