1. Ana Sayfa
  2. Blog

Alanya’da En Ucuz Otel Fiyatları Olan Aile Tatil Oteli


Alanya’da en ucuz aile tatili için otel fiyatları konusunda size uygun olan en ucuz aile otelleri mi arıyorsunuz? Bu konuda daha önce sizler de arama yapmışsanız, Alanya oteller konusunda pek çok seçeneğe sahip olan bir sahildeki tatil şehridir. En uygun fiyatlara bulabileceğiniz aile tatil otelleri ve kalite ve konforu ile sizlere harika bir aile tatili imkanı sunacak olan İslami tatil anlayışınıza uygun Alanya suit apart otelleri ve ücretleri hakkında size bir değerlendirme yazısı yazacağım. Okursanız sevinirim.

Alanya’nın En Ucuz Otel Fiyatları ve En Uygun Aile Otelleri,

Tatil planınızı yaparken Alanya’da ailece güzel bir tatil düşündüyseniz bence en doğru kararı vermiş bulunuyorsunuz. Akdeniz ve Ege bölgesindeki tatil şehirlerine göre çok daha muhteşem güzelliklere sahip olan bir şehirdir. Alanya şehir merkezi başta olmak üzere Alanya’nın neredeyse sınırlarını kaplayan, her yerinde kumsal olan sahillerinde denize girmek mümkündür.

Ailece Muhafazakar İslami Tatil Nedir?

Tatil yapmak demek, bir otele hapis olmak olarak algılanmamalıdır. Bizler tatilimiz için evimizden çıktıktan sonra ucuz veya lüks bir otele yerleşip, devamlı yemek saatlerini bekleyen ve hiç bir etkinliği kaçırmayan obeziteye meyilli insanlar arasında olmak istemeyiz. Türkiyenin en popüler tatil yeri olarak tavsiye edilen Alanya’da ailece tatil yaparken sunulan hizmetler de çok önemlidir.

Bütün yıl boyunca iş ve ev arasında yoğun koşuşturmalar ve hayatın doğal akışı esnasında, ister istemez fırsat bulupta ailemize zaman ayıramıyoruz. Bu gibi tatillerin verdiği fırsatları değerlendirerek, ailemize ayıramadığımız zamanları ve ihmal ettiklerimizi tamamlamaya ve telafi etmeye çalışmaktayız.

Tatile ihtiyaç duyan muhafazakar aileler, tatil yeri seçiminde biraz daha hassas ve seçici olmak durumunda kalıyorlar. İnançları ve hayat anlayışları gereği, her türlü yerlerde konaklama ve yeme – içme ihtiyaçlarını karşılayamazlar. Tabi ki, kalabalık bir aile için tatil ücreti ne kadar önemli olsa da, dini hassasiyeti olan kişiler için her şey para demek değildir. Yediği yiyeceğin kalitesi kadar, nerede ve nasıl hazırlandığı, bulunduğu otelin yıdızı kadar, içeride bulunan diğer misafirlerin tavır ve davranışları ile mahremiyete bakış açıları, tatil yaparken edinecekleri kültür birikimi kadar çocuklarına karşı kötü örnek oluşturma konumu karşısındaki sorumlulukları da önem kazanmaktadır.  Dolayısıyle, tatil niyeti olan mutaassıp aileler, tatil yeri seçiminde sadece en uygun otel tatili fiyatlarına değil, yaşam tarzlarına da uygun olan en uygun muhafazakar islami tatil yeri ve seçenekleri konusuna da ağırlık vermek zorunda kalıyorlar. 

Bu konuda benim nacizene tavsiyem, tatil yapmaya karar veren muhafazakar aileler, alkolsüz tesettür otel yorumlarına, muhafazakar aile oteli olarak reklam yapan otellerin şikayetler sayfalarına çok zaman ayırarak dikkatli olmalılar. O otellerde daha önceden konaklama yaparak tecrübe ve deneyim sahibi olmuş insanların tesettür oteller hakkındaki yorum ve tavsiyelerini göz önünde bulundurarak, tercih ve tavsiyeler doğrultusunda tatil yeri seçimlerini yapsınlar. Böylece en ucuz fiyata otel tatili yapmayı palanlarken, muhafazakar aileler için en önemli şeyin sadece uygun fiyatlara aile tatili yapmak gibi bir yanılgını da önüne geçilmiş olur.

Ailece Güzel Bir Alanya Tatili İçin Ne Yapmalıyız,

Birinci önceliğimiz, ailece çoluk çocuk oturup kafa kafaya vererek durum değerlendirmesi yapmalıyız. Mademki ailemiz için bu tatile çıkıyoruz, onların düşünceleri ve beklentileri çok önemlidir. Daha sonra nasıl bir aile tatili istediğimize karar vermeliyiz. Tatilde ayırabileceğimiz maksimum bütçemiz nedir? En son olarak ta nerede ve nasıl bir konaklama tesisinde konaklama yapacağımıza karar vermeliyiz.

Kalacağımız otel seçeneğini belirlerken etkenlerden birisi de, otel mi apart otel mi istediğimiz konusundadır. Bildiğiniz gibi Alanya’da oteller genellikle standart bir yapıya sahiptirler. İster 5 yıldızlı bir tatil köyü oteli olsun, isterse sıradan küçük bir yıldızsız otel olsun (ve hatta pansiyonlar da buna dâhil) çoğunlukla odalarında 2 veya 3 kişilik yatak sayısı olmaktadır. 4. kişi için odayı sıkıştırarak konan bir ilave katlanır otel tipi yatak mevcuttur. Eğer sayıca fazlaysanız ve mahremiyet konusunda bu gibi aynı odanın içerisinde kalmak durumunuzda sorun varsa, aynı odanın içerisinde sıkışık kalmak bir sorun oluşturacaksa, bu tür otel seçenekleri sizlere uygun olmayacaktır.

Alanya’da En Ucuz Aile Otelleri,

Alanya’da en ucuz otel fiyatları ve konaklama seçeneklerinize bu oteller dahil değilse, sizlere Alanya’da Alkolsüz Suit Apart Oteller seçeneğini tavsiye ederim. En ucuz aile otelleri arasında en çok tercih edilen apart pansiyonlardır. Hem fiyatlar olarak çok uygundur. Apart otellerde ise (aynen evinizde olduğu gibi) hem aynı dairede ama ayrı odalarda konaklama imkanı vardır. Alanya apart otellerin büyük çoğunlukla bir oda ve bağlı olarak birde salon vardır. Salonda küçük ama kullanışlı bir de mutfak ve bir kısım ihtiyaç malzemesi vardır.
(NEHİR SUİT APART OTEL HARİÇ) Apart otellerin neredeyse tamamına yakını yemek ve içecek hizmeti vermezler. Birçoğunda havuz ve asansör yoktur. Oda temizliği genellikle haftada bir yapılır. Bunlar pansiyon vasfında oldukları için, Alanya’da ki pansiyonlarla yaklaşık aynı hizmet mantığında birleşirler ve sadece oda satışı ile konaklama hizmeti verirler.

Alanya’da ki en ucuz konaklama seçeneği olan pansiyonlar ve apart otellerde yemek yapmak için; kendi dairenizde kısıtlı imkanlarla bir veya bir kaç çeşit yemek yapmaya uğraşırsınız. Daha sonra bulaşıkları toplamak ve yıkamak ta size aittir. Eğer eşiniz bu konuya kızıp da, bizi Alanya’ya tatile mi getirdin? Bunun neresi tatil? demezse. Konu komşuya göre tatildeyiz ama yine evdeki gibi her şeyi biz yapıyoruz. Odayı temizle, yatakları topla, yemekleri hazırla, bulaşıkları yıka, akşama bir de keyif çayı istersiniz. Bence onu bari eşinizin şimşeklerini üzerinize çekmemek için istemeyin derim.

Alkolsüz Aile Suit Apart Otelimizin Farklılıkları ve Neden Ailelerce Tercih Edildiği,

İçkisiz Nehir Suit Apart Nereye Yakın Sorunuza Cevap Olarak,

Alkolsüz konseptte olan Aile Otelimiz Alanya şehir merkezinde ve dünyaca tanınmış beğenilmiş olan, Kleopatra Plajı denen Damlataş Mağarası ve Plajına çok yakın bir mesafededir. Yürüyerek on dakika gibi çok kısa bir sürede göreceğiniz yerler kısaca şöyle sıralanabilir. Kleopatra plajı, Alanya Kalesine çıkmak ve doyumsuz manzarası için Alanya Teleferiğinde muhteşem bir gezinti. Binlerce yılda kendi kendine oluşan astım mağarası özelliği bulunan Damlataş Mağarası. Arkeolojik müze, heyecan arayanların vazgeçemediği yamaç paraşütü pisti, çocuklar için eğlencenin zirvesi olan lunapark ve denizaltı dalışı yapılabilen yat limanı. Bizim su kaydırağımız çocuklarınıza yetersiz gelirse aquapark. Alanya çarşıları, mağazalar ve eğlence mekanları ile dolu iskele denen bölgede, gemi turları ve diskoları ile yan yana olan Kızıl Kule. İşte on dakikada gezebileceğiniz yerlerden bir kaç tanesi. Bunlarla Alanya tatili olmaz ve bitmez. Daha neler var neler. İyisi mi gelin, gezin, yaşayın, görün.

En Uygun Fiyatlı Muhafazakar Aile Tatil Oteli Olarak Verdiğimiz Hizmetler,

Yemeklerimiz Konusunda Merak Ettikleriniz,

Hepsi ev yapımı olmak üzere açık büfe olarak servis edilen ve helal gıdalarla hazırlanmış sabah 8 de başlayıp 11 de biten sabah kahvaltısı. 13 de başlayıp 14 de biten öğlen aperatifleri. 17 de başlayıp 20 de biten akşam yemeği. 24 saat boyunca kullanabileceğiniz taze su, meyve suyu, meyve çayları, kahve, neskahve ve çocuklar kadar büyüklerin de sevdiği sıcak çikolata gibi içecekler.

Havuz ve Su Kaydırağı Kullanımı Hakkında Bilgi,

Hijyenik olarak her gün düzenli bir şekilde temizlenen ve bakımı yapılan, bir tane ortak kullanılan havuzumuz vardır. Aileler, erkek kadın ve diledikleri gibi kullanabilir. Haşema kullanan tesettürlü kapalı bayanlar için, sadece kadınların alındığı bayan saati uygulaması ile 2 saat kadar özel zaman ayrılmıştır. Havuz ve su kaydırağımızda kullanım saati kısıtlaması yoktur. Sabah saat 8 gibi kullanıma açılan havuzumuz, gece geç saatlere kadar istenildiği kadar kullanılabilir. Aquapark denen su kaydırağı da aynı şekilde kısıtsız olarak aynı zaman dilimlerinde kullanılabilir.

Aile Oteli Olarak Tercih ve Tavsiye Edilme Nedenlerimiz,

Genellikle konaklama yaptığı yerde, alkol ve benzerlerinin olmasını istemeyen muhafazakar ailelerin tercih ettiği bir aile suit oteliyiz. Yaz aylarında okulların kapanmasıyla başlayan tatil heyecanı, eylül aylarının sonlarına kadar devam etmektedir. Her şey dâhil sistemde açık büfe ev yemekleri uygulamasını bu tarihler arasında yapmaktayız. Bu tarihler dışında yine aile oteli konseptimiz olmasına rağmen, Ucuz Alanya otelleri gibi sadece kahvaltı servisi fiyatlarımıza dâhildir.

Bizi konaklamak için tercih eden misafirlerimiz genellikle ortalama gelirli Anadolu insanlarıdır. Dini otel şeklinde tanınan İslami oteller yani tesettür otelleri fiyatlarının çok yüksek olması sebebiyle, yaklaşık olarak aynı servis ve imkanları verdiğimiz için, En ucuz İslami aile oteli olarak bizleri değerlendirirler. Çünkü biz Nehir Apart Otel olarak sadece aile misafirleri kabul ederiz. Odalarımızda namaz kılındığı için asla evcil hayvan kabul etmeyiz. Kalabalık gruplar hâlinde gelen eşleri olamayan erkek müşterileri kabul etmeyiz. Otelin her bir yerinde alkol sunumu, servisi ve kullanımı kesinlikle yasaktır.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap