1. Ana Sayfa
  2. Blog

En Ucuz Aile Otelleri Alanya Tatili İçin Uygun mudur?


En ucuz fiyatlı aile tatili otelleri, Alanya tatili yapmak için gerçekten uygun fiyatlara verildiği kadar sizlere kaliteli tatil ortamı da sunmakta mıdır? Ailece tatil yapmak fikri oluştuysa Türkiye’de tatil yapılması tavsiye edilen çok sayıda önerilen aile otelleri bulunmaktadır. Ailenize uygun tatil oteli seçimi için artık yaz sezonunu beklemeyin.
Ramazan ayıyla birlikte Alanya’da yaz sezonu başlıyor. Okullarda kapanmak üzere. Burada sizlere Alanya tatilinizde ucuz oteller ve en ucuz suit apart oteller de nasıl bir tatil geçireceğiniz ile ilgili bir makale yazmayı düşünüyorum.
Okursanız, belki ilginizi çekecek konulara değineceğimi düşünüyorum. Sırasıyla Alanya tatilinizde konaklayacağınız ucuz otel türlerine ve ekonomik yemekli apart oteller konusuna değineceğim.

Alanya’da En Ucuz Tatil Yeri Seçeneği Pansiyonlar

Tatilinizde öyle çok teferruatlı detaylar ve hizmetler istemiyorsanız ve ekonomik bir aile tatili için tercihiniz en ucuz otel konumunda oldukları için Alanya’da pansiyonlar olacaktır. Pansiyonlar neden çok ekonomik olur? Çünkü tatil için çok fazla ekonomik bütçe  ayırmayan kişilere yönelik hizmet vermektedirler. Genellikle geceyi geçirmek isteyen sadece yatmak amacıyla konaklayacak yer arayışında olan insanlar için hazırlanmış pratik konaklama yerleridir. Verdikleri hizmet, aldıkları para ile doğru orantılı olarak çok fazla teferruat aramayan günü birlik uyuyup dinlenme ihtiyacını gidermek isteyen ve fazla bütçe ayırmayan insanlar tarafından tercih edilirler. Aksesuar ve hizmet konusunda çok önem verilmeyen yerlerdir. Bazılarında banyo ve wc gibi ihtiyaçlar ortak kullanım şeklindedir. Banyo ve wc için ya her katta ya da pansiyonun herhangi bir yerinde konaklayan misafirlerinin tamamının sıra ile kullanacağı bir sistem vardır. Bu yerlerde yeme içme hizmeti verilmez.  Konaklayanlar için ucuz ve ekonomik olan bu yerlerde kahvaltı da pek bulunmaz. Yemek yapmak isterseniz mecburen (mutfak da diğer müşterilerle ortaktır) ortak kullanım olan mutfakta yemeğinizi siz yapacaksınız. Masaya servis olmayıp kendiniz yapacağınız için, yemek yenildikten sonra bulaşık yıkamak da size ait olacaktır. Pansiyonlarda havuz, asansör, restaurant gibi faaliyetler yoktur. Genellikle fiyatları bakımından en ucuz konaklama seçeneğidir.

Alanya’daki Ucuz Oteller 2. Sıradadır.

Bütçenizi biraz daha artırırsanız pansiyonlara göre biraz daha konforlu olan otel tipi olarak ucuz otelleri seçebilirsiniz. Çok azında havuz, restaurant ve asansör bulunursa da, Alanya’da ki ucuz oteller  içerisinde olan ve hatta en ucuz aile otellerinin büyük çoğunluğunda havuz, asansör ve restaurant yoktur. Bunlara bakınca sanki pansiyonlardan pek de bir farkının olmadığını göreceksiniz. Ailece, çoluk çocuk kaliteli bir tatil düşünüyorsanız, en ucuz otel tiplerinde isteklerinizi karşılayacak ortamı zor bulursunuz. Kalabalık bir aile iseniz, oda ve odadaki yatak sayısı, çok çocuklu aileler için uygun gelmeyecektir. Bu tür otellerde en iyi seçenek ikinci bir oda tutmaktır. Bu da tasarruf yapmak yerine daha pahalı bir tatile sebep olacaktır. Kahvaltı olsa bile, genellikle akşam yemeği ve öğlen yemeği yoktur. Ekonomik ve ev pansiyonu tarzındaki apart oteller de, bu ucuz oteller gurubundan oldukları için onlar da yaklaşık aynı hizmeti verirler. Bu çok ucuz pansiyon apart otellerin sayısı gittikçe azalıyor. Ömürlerini doldurdukları için pek fazla sayıda bulamazsınız.

Alanya’nın En Ucuz Tatil Seçeneği Ucuz Apart Oteller 3. Sıradadır.

Alanya’da ucuz aile otellerinin yanında, ucuz aile apart otelleri de vardır. Bunların da büyük çoğunluğunda havuz yoktur. Havuz neden önemli derseniz. Alanya’nın yaz aylarında havası aşırı derecede sıcak ve dayanılmaz nemlidir. Böylesine bunaltıcı sıcak havalarda serinlemenin en iyi yolu doğal olarak havuza girip serinlemek ve varsa otelin havuzunun su kaydırağında serinlerken eğlenmek olmaktadır. Havuz olmaması sorun değil, deniz yakın girer serinleriz deseniz de, bu sefer de yemek sorunu karşınıza çıkacaktır.

Bu ucuz apart otellerde de akşam yemeği ve öğlen yemeği uygulaması yoktur. Bu tür tesislerde sadece konaklama maksadıyla satışı yapıldığı için oda içerisinde kalacak kişi sayısı bakımından kısıtlama ve sorun yoktur. Oda temizliğinin günlük mü yoksa haftada kaç kere yapıldığını mutlaka işletmeci veya yöneticiye sormalısınız. Ucuz aile oteli Alanya tatili için iyi bir seçenektir. Sıkıntı yaşayacağınız konu yine yemek olacaktır. Tatil için gelen siz değerli misafirler Alanya’da ucuz pansiyonlar ve apart otellerde konaklama hizmeti aldıktan sonra en uygun fiyata ve en sorunsuz yemekleri nerede bulabileceklerini araştırmaya başlarlar. Yabancısı olduğunuz bir şehirde medyadan duyulan haberlerden dolayı herkese de güvenmezler.

Sıra geldi en ucuz aile otelleri Alanya kısmına. Esas konumuz kendi otelimiz olduğu için Alanya’da Alkolsüz muhafazakar Aile Apart Oteli olan Nehir Apart Oteli tanıtmaya gayret edeceğim.

Ucuz ve Ekonomik Yemekli Suit Apart Oteller den EN İYİSİ Olan

Alkolsüz Muhafazakar Aileye Uygun Suit Tatil Apart Oteli

Tatilin tadını çıkarıp ailece dinlenmek için gittiğiniz tatil beldesindeki yıldızlı otellerden ne bekliyorsanız; yaklaşık olarak aynılarını bulabileceğiniz bir aile tatil oteli dir. Otelimizde büyük ve pahalı olan otellerdeki kadar çok sayıda çeşitli yemek türleri olmasa da, onlardan aşağı kalmayacak sayıda yemek çeşidi vardır. Otelimizde üç öğün ev yapımı tarzda açık büfe yemek sistemi vardır. Bizler de suit apart oteliz ama farkımız işte budur. Bizde her şey dahil yemek sistemi vardır. 24 saat yani gün boyunca çay, su, meyve suyu ve kahve gibi içecekleri bulabilirsiniz. Hepsi ücretsizdir. Mesela gece sizin veya aile bireylerinden biri acıktı ise biz hemen, size yiyecek bir şeyler temin edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Misafirlerimizin neredeyse tamamı ailedir. Bunların da büyük bir kısmı muhafazakar ailelerden oluştuğu olduğu için asla ve asla kendinizi başka bir ülkede değil sanki kendi evinizde kendi mahallenizdeki insanlarla bir arada tatil yapıyormuş gibi hissedeceksiniz.  Verdiğimiz kaliteli tatil ortamı ve sunduğumuz olanakları göz önünde bulundurarak kendimizi iddialı bir şekilde aile oteli olarak lanse ediyoruz.

Her şey dahil açık büfe yemekli oteller arasında olan ve Alanya gibi bir tatil bölgesinde çok az sayıda bulunan aile için en uygun muhafazakar apart otel olduğumuzdan dolayı kendimizle gurur duyuyoruz. Aile tatil oteli diye fark oluşturan terimle giriş yapmanın sorumluluğunu biliyoruz. En ucuz oteller arasındayız derken biz kendimizi Alanya bölgesindeki tesettür otellerle kıyaslıyoruz.

Tesettürlü Aileye Uygun Havuzumuz Hakkında

Havuz konusuna gelince; bayanlar için kapalı havuzumuz yok. Ama ortak kullanım olan bir tane havuzumuz var. İçerisinde su kaydırağı var. Aquaparklı havuzumuzun kullanım saatleri siz aileler ve çocuklarınızın yeterice eğlenmesi için epey uzun tutulmuştur. Havuz ve su kaydırağını ne kadar süre ile kullanılacak, ne zaman havuz kullanıma kapatılacak derseniz; sabah saat 8 gibi başlar gece geç saatlere kadar ister ailece veya isterseniz ortak kullanım olarak istediğiniz kadar yararlanabilirsiniz.

Biz sadece sizi bir kaç sözle kandırıp ikna edipte paranızı almak niyetinde değiliz. Fırsatçılık yapmak gibi bir düşüncemiz asla yok. Kazancımız helal yoldan olsun evimize çoluk çocuğumuza helal kazanılmış ekmek götürelim derdinde olan insanlarız. Bizim size olan hizmetimizle sizin dualarınızı ve memnuniyetinizi almak gibi bir niyetimiz var. Biz de insanız bizim de eksiklerimiz olacaktır. Bunları da hoş göreceğinize olan inancımız tamdır.

Sizler de biliyorsunuz ki Türkiye’deki enflasyon geçen yıldan bu seneye çok aşırı şekilde ürünlere yansıdı. Daha önceki yıllarda bizlerde konuk olmuş misafirlerimiz de bilirler ki diğer otellere göre fiyatlarımız biraz yüksek görünse de aldığınız hizmet yönünden hak ettiğimize inanacaksınız.

Bazı İzleme Hesapları

Bizi Yorumlayan Misafirlerimizin Düşüncelerini Burayı Tıklayarak Öğrenebilirsiniz.

İnstagram Sayfamız. https://www.instagram.com/nehirsuitotel

Güncel yemek videoları için, Bizi Facebook hesabımızdan burayı tıklayarak izleyebilirsiniz

Odalarımız hakkında detaylı videolar için, Youtube sayfamızdan burayı tıklayarak İzleyebilirsiniz

Bu renkli yerleri tıklarsanız o detayları rahatça video olarak izlersiniz. Akşam yemeği, Sabah Kahvaltısı, Havuz tabi bunları izlerken bizim ekonomik ve ucuz apart oteller arasında en uygun fiyatlı aile oteli ve en çok tavsiye edilen ucuz muhafazakar otel olduğumuzu bilin isterim. Ailece Alanya tatilini yapan siz tatilciler için en ucuz muhafazakar aile oteli Alanya seçeneğidir.

Alanya’da en ucuz aile apart otelleri konusunda onlarla aynı yerde değiliz. Ortalama bir tesettür otel gibi görmenizi istiyorum. Ucuz aile apart otelleri sadece oda hizmeti veren yerlerdir. Bizim gibi lüks sınıfta değildirler. Bu gibi yerlerde aile oteli Alanya tatili yapanlar için çok tartışma götüren kelimelerden dolayı bizleri onlarla kıyaslamayın lütfen.

En ucuz ücrete aile tatili hizmeti veren oteller Alanya diye başlayan tatilinizin en pahalı ve en pişman olunan tatil olmaması için çok daha detaylı bir inceleme yapmanızı tavsiye ederim. Tatilcilerin en büyük sorunu aile oteline gidip Alanya’da tatil yapacağız diye başlayan serüvenlerinde çoğunlukla hüsran olan bir süreçle bitmesidir. Onların bekledikleri ile karşılaştıkları oteller çok farklıdır. Yapılan reklamlarda en ucuz aile otelleri veya apart otellerin lüks olanları gibi kendilerini tanıtan otellerin basit bir otel olduğunu görünce hayal kırıklığı oluşmaktadır. Ekonomik ve ucuz aile apart otelleri diye gittikleri yerler ise sade pansiyon türünde oteller olarak karşılarına çıkmasıdır.